DAARBAAND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Daarbaand. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 7:05 Heel lekker
2 nov 2022 om 23:12 Je betaald veel te veel voor wat je krijgt,
15 sep 2022 om 9:09 food was very average quality, where the pricing was rather expensive
14 aug 2022 om 19:09 The Iranian minced kebab was juicy and tender. I wish the pita was bigger though and that it came with a bit of the Iranian salad. But still - one of the best kebabs I had! The joeje kebab was also juicy and delicious. Both deserts were delicious
30 jul 2022 om 18:49 Smaakt lekker Super 15 min laat geleverd
21 jul 2022 om 18:37 Top top eten, alleen jammer dat de twee gerechten niet in aparte bakjes zijn geleverd. Voor de rest de smaak is nr 1
14 jul 2022 om 19:45 Zeer lekker, heel warm en top service!!
13 jul 2022 om 23:22 Zeker een aanrader. Ik bestel regelmatig hier. Eten is heerlijk en ze bezorgen ook snel.
13 jul 2022 om 20:17 Super lekker echt een aanrader de kabab.
25 jun 2022 om 13:30 Super lekker eten! Het smaakt zoals het eten wat ik in Iran heb gegeten. Je krijgt wel heel weinig ijs voor zes euro de smaak was wel super. Ik ben blij dat er een Iraans restaurant thuisbezorgd!
23 jun 2022 om 0:00 Het was heel lekker. We hebben eten gekregen voor 3 jaar. Laat de volgende pandemie maar komen!
19 jun 2022 om 22:21 Ok food but way too small portions for this price. Small box of main dish + big boxes of rice. Delivered late vs scheduled delivery time..