DAARBAAND

DAARBAAND Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 50 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Daarbaand. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 13:30 Super lekker eten! Het smaakt zoals het eten wat ik in Iran heb gegeten. Je krijgt wel heel weinig ijs voor zes euro de smaak was wel super. Ik ben blij dat er een Iraans restaurant thuisbezorgd!
23 jun 2022 om 0:00 Het was heel lekker. We hebben eten gekregen voor 3 jaar. Laat de volgende pandemie maar komen!
19 jun 2022 om 22:21 Ok food but way too small portions for this price. Small box of main dish + big boxes of rice. Delivered late vs scheduled delivery time..
2 mei 2022 om 1:33 First of all the delivery time was shown 50 mins but when I placed the order it says 90mins I called the restaurant and canceled it & mailed thuisbezorgd as well At the end they sent me an email that the food is delivered and I didn’t answer!!
3 mrt 2022 om 21:45 Eten was top! Heel lekker Thuisbezorgd bezorger heeft eten nooit opgehaald. Na 2 uur wachten heb ik eten maar zelf opgehaald. Dat ze daarvoor 4 euro extra vragen. SCHANDALIG!!!! Bij bezorgtijd geen optie niet bezorgd daarom maar 90 minuten ingevuld
23 feb 2022 om 22:25 As an Iranian, I can say it was a good Persian food. For our Dutch friends: the way Iranians cook rice (Polo), maybe look dry to you, because we do not make sticky rice like Asian. Sufran rice usually serves in Iran with butter to make it softer.
23 aug 2021 om 13:49 Alleen kip met rijst en 2 stukken groente. Veel te duur voor wat je krijgt.
9 aug 2021 om 12:44 Vlees was wel oké. Naar verhouding zeer veel rijst en relatief weinig groenten en geen saus. Prijs kwaliteit verhouding is slecht want je betaalt veel. Een beetje droog ook.
7 jul 2021 om 22:58 Really great food, delicious.
20 dec 2020 om 14:19 Top
29 nov 2020 om 21:42 Great service and delicious food